Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Από τρελό και από μικρό μαθαίνεις … τώρα και από δήμαρχο ...

Έτσι έλεγαν οι παλιοί και προφανώς εννοούσαν την αλήθεια. Γιατί αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και να μάθουμε την πρόοδο κάποιων έργων όλοι κάνουν το χαζό, τον ανήξερο και αδιαφορούν μια και κανένας Νόμος και κανένας αρμόδιος δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί τους. Η παράβαση καθήκοντος και η άρνηση εργασίας, ενώ πληρώνονται κανονικά δεν τιμωρείται ποτέ και οι παράνομοι κάνουν πάρτι και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα δικαιώματα των νομοταγών, των νομίμων ιδιοκτητών και των ειλικρινώς φορολογουμένων.

Παραθέτουμε τη λαμπρή ενημέρωση που έκανε ο προφανώς εξαιρετικός δήμαρχος Κρωπίας (αλήθεια τι τον έπιασε τώρα, αφού επί χρόνια ήταν σιωπηλός) για τα έργα του αγωγού διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων του ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας. Και ως γνήσιος οικολόγος τώρα ενδιαφέρεται α) για την αξιοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων, προσβλέποντας προφανώς να τρώει λαχταριστά λαχανικά, ντομάτες, αγγούρια και άλλα ζαρζαβατικά με τα εξαιρετικής ποιότητας επεξεργασμένα λύματα του δήμου του και β) για τη τύχη των λυμάτων των οικισμών του δήμου του με πρόσβαση στον Σαρωνικό Κόλπο, Αγ. Μαρίνας και Αγ. Δημητρίου.

Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας τον άνδρα και τα έργα του στο «Δήμαρχος Κρωπίας, Δ. Κιούσης: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα στον αγωγό της Χαμολιάς – Θέμα λίγων μηνών η πόντισή του». Το θετικό είναι ότι έχει εμπλουτίσει το κείμενό του και με φωτογραφίες από κοντινή απόσταση.

Αυτά που λέει ο κ. δήμαρχος δεν είναι συμβατά με αυτά που μας είπε τη αρμόδια Επίτροπος της ΕΕ κα Ελίζα Φερέιρα, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας τις αναρτήσεις του Ημερολογίου ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

Καλή ανάγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου