Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ο ποταμός Ερασίνος σε κίνδυνο τσιμεντοποίησης …

 Αντιδράσεις για το παράνομο ξεκίνημα των έργων διευθέτησης στον ποταμό Ερασίνο αν. Αττικής και τη σωτηρία του υγροτόπου Βραυρώνας

Τα βάσανα του Ερασίνου δε τελειώνουν. 

 Ο Ερασίνος ή το πτώμα του; Άγνωστο

Κάποιοι μάγκες βρήκαν ευκαιρία να εισπράξουν για άχρηστα αντιπλημμυρικά έργα σε σχεδόν εγκαταλελειμμένη αγροτική περιοχή τουλάχιστον 45,000.000 €. Φανταστείτε τα προβλήματα δεδομένου ότι το έργο εξαγγέλθηκε αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός ο κ. Κωστας Καραμανλής το 2002, αν δεν μας πατά η μνήμη και δρομολογείται τώρα, αφού το ευλόγησαν κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα η επιτελική κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη δυστυχώς θέλει να το εκτελέσει !– ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. 

Ελπίζουμε η απόφαση του ΣτΕ (βλέπετε προηγούμενες αναρτήσεις) να μην πεταχτεί στο κάλαθο των αχρήστων, αν και έπρεπε λογικά η ετυμηγορία του να είναι ευθέως απορριπτική για το έργο.    

Προτείνουμε να διαβάσετε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/groups/remataattiki/permalink/2719516498298295/?sfnsn=mo

ή την ίδια στο

https://www.kirkinews.gr/epikairotita/o-potamos-erasinos-se-kindyno/?fbclid=IwAR0-h4GaYvsst6pPcrJcRH_c9-BgNSJSrlFD_45MoV1XryLmKlzg-VpepHc

Θα επανέλθουμε μόλις προκύψουν νέα στοιχεία και ειδήσεις, ελπίζουμε όχι αρνητικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου