Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΕΥΔΑΠ: Νέες δημοπρατήσεις 280 εκατ. ευρώ το 2023 στην Ανατολική Αττική – Ποια έργα θα γίνουν ...

Νέα έργα που φτάνουν τα 280 εκατ. ευρώ θα δημοπρατήσει η ΕΥΔΑΠ για το 2023, επιπρόσθετα των 150 εκατ. ευρώ που τρέχουν, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος της ύψους 800 εκατ. ευρώ για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων στην Ανατολική Αττική. Αυτή η ανάγκη ουσιαστικά άλλαξε το DNA της ΕΥΔΑΠ καθώς, όπως σημειώνει στο ypodomes.com o κ. Αναστάσιος Τόσιος, 
Αναστάσιος Τόσιος- Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ. Πηγή: ΕΥΔΑΠ.

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ, από μία εταιρεία που λειτουργεί και συντηρεί το μεγαλύτερο δίκτυο υποδομών νερού στην Ελλάδα, και που μετασχηματίστηκε πολύ γρήγορα σε εταιρεία παραγωγής έργων.. (ypodomes.com, 16 Δεκεμβρίου 2022).
 
Ο κύριος που εμφανίζεται στην φωτογραφία έχει το απόλυτο δικαίωμα να μας λέει τι θα μας κάνει, χωρίς να ξέρουμε τι σχεδιάζει, που αποσκοπεί και από που αντλεί τη δύναμή του. Αξίζει όμως να διαβαστεί το άρθρο για να μάθουμε τι μας περιμένει.
 
Μας λέει λίγα πράγματα για το ΚΕΛ-Κρωπίας-Παιανίας, σχεδόν τίποτε για τον αγωγό επεξεργασμένων λυμάτων που θα εκβάλλει στη Χαμοληά και αφιερώνει μια φράση για να δηλώσει ότι σχεδιάζουν και θα φέρουν τελικά και τα λύματα του δήμου Σαρωνικού. Προφανώς για να αρωματίσουν περαιτέρω τα νερά του Νότιου Ευβοϊκού και θα εμπλουτίσουν τα ευγενή προϊόντα του ΚΕΛ με τα ευεργετικά στοιχεία της αριστοκρατικής σύστασής τους.
 
Ο Οικισμός πρέπει επί τέλους να ορθώσει το ανάστημά του και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Και πρέπει να κάνει αυτό που δε κάνει ο δήμος Μαρκοπουλου και ο εκλεκτός δήμαρχός του (θα μας θυμηθεί βέβαια σύντομα εντός του 2023).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου