Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Σημεία και τέρατα κατ΄ ομολογία πάντοτε των πρώην …

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του εκπληκτικού και αγίου κ. Σωτήρη Μεθενίτη, πρώην δημάρχου Μαρκοπούλου και προφανώς αθώου, που κατακεραυνώνει την νυν δήμαρχο, σχετικά με τις κινήσεις της ΕΥΔΑΠ να μεταφέρει τα λύματα του δήμου Σαρωνικού στο ΚΕΛ Κρωπίας - Παιανίας και διάθεση των προϊόντων του, στη Χαμοληά Μαρκοπούλου. 

Δείτε το βίντεο εδώ … . Τα επίμαχα σημεία στο χρόνο 20 – 35 λεπτά.

Φυσικά ο εκλεκτός νυν περιφερικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Γιάννη Σγουρού, κρατά το στόμα του κλειστό για το ξεπάτωμα του Ερασίνου και του Βιοτόπου Βραυρώνος εξαιτίας του κατ’ ευφημισμό αντιπλημμυρικού έργου! 

Τον αφήνουμε στη κρίση των πολιτών. Ακόμα ένα δημόσιο πρόσωπο με σχεδόν ανύπαρκτη θετική παρουσία στα κοινά και την ανάδειξη του ιστορικού και πολύ σημαντικού δήμου Μαρκοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου