Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Η ακρίβεια και τα αρχαία καθυστερούν το παράλογο αντιπλημμυρικό Ερασίνου ...

Περνώντας κανείς έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνος θα παρατηρήσει ότι ο εργολάβος μάλλον αργεί, αλλά φαίνεται να έχουν ενταθεί οι αρχαιολογικές ανασκαφές. Εντοπίζονται στο ένα από τα δύο σημεία που έχουν αποκαλυφθεί αρχαιότητες.

Οι ρυθμοί δεν είναι πολύ εντατικοί, αλλά αυτό τελικά δε σώζει το Βιότοπο.

Οι αρχαιολόγοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που ύστερα από 20 τουλάχιστον χρόνια γίνονται ανασκαφές την περιοχή πλησίον του αρχαιολογικού χώρου.

Μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή κάνοντας κλικ εδώ ... 

Ύστερα από ένα σχεδόν έτος η ΕΤΕπ ήρθε στην Αθήνα και έχει οργανώσει συνάντηση εργασίας στις 18 Μαΐου 2022, με συμμετέχοντες τους 3 φορείς που κατέφυγαν στον Μηχανισμό Παραπόνων της ΕΤΕπ και έκαναν καταγγελίες για το έργο Ερασίνου. 

Δεν είμαστε αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα. Ήδη υπάρχουν παράπονα σχετικά με τη συνάντηση εργασίας. Θα επανέλθουμε στο θέμα το παχύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου