Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Ερασίνος, ένας μικρός φυσικός παράδεισος σε κίνδυνο …

Περπατώντας στις όχθες του Ερασίνου, ακόμα και ο πλέον καλόπιστος για τις προθέσεις της πολιτείας θα κλονιστεί.
Το έργο στον Ερασίνο, σύμφωνα με περιβαλλοντικές οργανώσεις, θα υποβαθμίσει σημαντικά τη βιοποικιλότητα του ρέματος, θα εξαφανίσει τα απειλούμενα είδη και θα καταστρέψει προστατευόμενους και οριοθετημένους υγροτόπους)

Μπροστά μας βρίσκεται ένα ρέμα, το οποίο σύμφωνα με τις μελέτες δεν έχει προκαλέσει ποτέ σοβαρή πλημμύρα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 07.05.2021 • 23:42.

Ελπίζουμε η  δημοσιότητα που θα δοθεί από το άρθρο του συνεργάτη της Κ κ. Γεωργίου Λιάλιου, θα συγκινήσει τους αρμοδίους και θα αναρωτηθούν για το περιβαλλοντικό έγκλημα που έχουν σχεδιάσει και προσπαθούν απεγνωσμένα να υλοποιήσουν για το χατίρι εργολάβου. 

Ελπίζουμε η λογική να επικρατήσει και να αποτραπεί το έγκλημα και το πολυδάπανο άχρηστο αντιπλημμυρικό έργο, εκτός και αν τα άρρωστα μυαλά του ΥΜΕ και ο πολιτικός τουw προϊστάμενος υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, το έχουν εντάξει στο αποχετευτικό της περιοχής Κεντρικής Ανατολικής Αττικής, όπως και άλλες φορές έχουμε αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου