Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ποιοι έβαλαν την ταφόπλακα του Ερασίνου …

Αλιεύσαμε από τα κείμενα που ανάρτησε τη ΕΤΕπ και φορούν αντιπλημμυρικά έργα στην Ελλάδα και τα οποία χρηματοδοτούνται από την ΕΕ μέσω ΕΤΕπ και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων, ενδιαφέροντα στοιχέια.

Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι πολιτικοί με εντολές των οποίων περιελήφθη και το αντιπλημμυρικό του μικρού γλυκού αρχαίου ποταμού ΄Ερασίνου που γίνεται  αγωγός αστικών λυμάτων καθώς διασχίζει την πόλη της Παιανίας (μάλλον υπογείως) και επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα μετά το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, είναι οι κύριοι της φωτογραφίας: 

EIB backs EUR 355m scheme to protect Greek cities from floods and climate change, ©Richard Willis/EIB

Σε περίοπτη θέση τα στελέχη της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη υπουργοί κκ. Χρ. Σταϊκούρας και Κ. Καραμανλής

Και δείτε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα τρομερά κείμενα/ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τις τραγικές πλημμύρες όπως διατείνονται οι αρμόδιοι, που συμβαίνουν στον Ερασίνο και κινδυνεύουν πόλεις και κάτοικοι των περιοχών από τις οποίες διέρχεται ο ποταμός. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΙΣ (όπως λέει ο τίτλος του κειμένου) ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι εικόνες είναι από τις μάλλον σπάνιες υπερχειλίσεις του ποταμού, που περνούν πάνω από το δρόμο Μαρκοπουλου – Αρτέμιδος λόγω του άθλιου δημόσιου έργου του δήμου.   




Έτσι πετιόνται λεφτά στο δρόμο και στρέφουν πολλούς μη προνομιούχους σε απελπισία και κατακραυγή, ίσως και με εκδηλώσεις βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου