Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Επιχειρήματα κατά του αντιπλημμυρικού Ερασίνου που ηθελημένα αγνοήσαν οι αρμόδιοι …

Εντοπίσαμε στις ιστοσελίδες της ΕΤΕπ το κείμενο με τα επιχειρήματα που στάλθηκε στις 12 July 2021 (Received Date) στο μηχανισμό Παραπόνων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας  Επενδύσεων και υπογράφουν η ΜΚΟ ΟΖΟΝ, Η Πρωτοβουλία για την Προστασία του Ερασίνου και η ΜΚΟ Ρεματική.  

Μπορείτε να διαβασετε το «Αίτημα Απόσυρσης της ΕΤΕπ από τη χρηματοδότηση του έργου [Οριοθέτηση./Διευθέτηση» του ρέματος Ερασίνου Αν. Αττικής]» (Project Name FLOOD PROTECTION MEASURES, Project number 2018-0608). 

Το κείμενο κατά την άποψή μας και τα τεχνικά επιχειρήματα που περιλαμβάνει συνιστούν κόλαφο για όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες και τα στελέχη των, όπως και το κύρος των επιστημόνων που υπέγραψαν τις μελέτες. Ακόμα και για το κύρος του ΣτΕ!

Η πολιτική βούληση και τα άγνωστα μεν, αλλά προφανή διαπλεκόμενα συμφέροντα υπερίσχυσαν κάθε άλλης λογικής και νόμιμης διεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου