Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δημοσιεύτηκε το ΠΔ οριοθετήσεως του ποταμού Ερασίνου στην Ανατολική Αττική ...

Πήρε σχεδόν ένα έτος στη Διοίκηση κια στους πρωταγωνιστές του άθλιου αντιπλημμυρικού έργου του Ερασίνου, που θα τον ξεπατώσει κυριολεκτικώς και θα αλλάξει άρδην τη φυσιογνωμία της περιοχής. Και μετά η κυβέρνηση διατυμπανίζει ότι ενδιαφέρεται για το Περιβάλλον και είναι απολυτή προτεραιότητά της! 

Και όλα αυτά χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, χωρίς καν κοινή λογική, αλλά απλά με πείσμα γραϊδίων και νεότερων που είναι γηραιότεροι των γέρων και  αποσκοπούν μόνον στο να ευνοήσουν τους κολλητούς τους εργολάβους, τη κομματική τους πελατεία στο Μαρκοπουλο – για αυτό ο δήμος δε βγάζει ούτε καν κιχ από το 2004 που ξεκίνησέ επί πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Απλά και κατανοητά, γαία πυρί μειχθείτω. 

Διαβάστε ή περιηγηθείτε στο ΠΔ που θα το κατεβάσετε εδώ ... 

Ως πολίτες με οικολογική συνείδηση και κατανόηση της εξαιρετικά σημιτικής για την περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος λειτουργίας του Ερασίνου, εδώ και 3000 τουλάχιστον χρόνια, πρέπει να κινηθούμε και προς τη κατεύθυνση της αμφισβήτησης του ΠΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου