Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Αλέξανδρος Εξάρχου: Ο «Mr Κατασκευές» και το ράλι κατά 200% …

Αλέξανδρος Εξάρχου/ Intrakat.  Έχει μεταμορφώσει τον Όμιλο σε ένα turnaround επιχειρηματικό story

Όταν το καλοκαίρι του 2022 αποφάσισε να «ταράξει» τα νερά του κατασκευαστικού κλάδου, προχωρώντας στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Intrakat, πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για ένα παράτολμο και ριψοκίνδυνο βήμα. Τα γεγονότα, περίπου 1,5 χρόνο αργότερα, δικαιώνουν, όμως, απόλυτα τον Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος (μαζί με τους εφοπλιστές Μπάκο – Καϋμενάκη) πήρε από το χέρι την εταιρεία και την κατέστησε τη δεύτερη μεγαλύτερη του κλάδου (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 7:30).
 
Ένας θαυμάσιος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
 
Η εκτόξευση της Intrakat και του κ. Αλέξανδρου Εξάρχου
 

 στα ύψη προκαλούν φθόνο και θαυμασμό, αλλά εγείρουν και σκέψεις για πιθανή φούσκα, μια και το ανεκτέλεστο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία έχει εκτοξευτεί σε δισεκατομμύρια – άνω τω 5 - ποσά που προκαλούν ίλιγγο.
 
Παράλληλα ο κ. Εξαρχου  έχει αναλάβει το ρόλο το «φονέα» των ρεμάτων και των ποταμών της Αττικής (Ερασίνος ποταμός, Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας) και από ότι φαίνεται θα αναλάβει και τα 16 ρέματα της  Ανατολικής Αττικής, που είχε εξαγγείλει ο υφυπουργός κ. Γ. Καραγιάννης και συγγενής του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο πριν παραιτηθεί (λόγω εκλογών). Σε όλες τις περιπτώσεις ρέματα και ποταμοί θα γίνουν αγωγοί ομβρίων, με στόχο όχι την αντιπλημμυρική προστασία όπως ισχυρίζονται υπουργοί και επικροτούν οι άθλιες δημόσιες υπηρεσίες. Αυτές φαίνεται να αγνοούν τι συμβαίνει στη πολιτισμένη πλευρά του Πλανήτη.
 
Και μη ρωτήσετε για το λόγο. Είναι προφανέστατος. Αστικοποίηση και εξασφάλιση ψήφων, από τους αχόρταγους ιδιοκτήτες γης που βλέπουν μόνον οικόπεδα και εύκολο και άμεσο πλουτισμό
 
Ο χρόνος θα δείξει αν οι σκέψεις μας έχουν βάση ή όχι.
 
ΥΓ: Αν έχετε αμφιβολίες για την αστικοποίηση δείτε πώς έχουν μετατρέψει μεγάλές εκτάσεις στα Μεσόγεια, από γεωργική γη σε χώρους στάθμευσης. Προφανώς παρανόμως και με την ευγενή συνδρομή υπουργείου Περιβάλλοντος, Επιθεωρητών Περιβάλλοντός, υπουργείου Υποδομών, ΟΦΥΠΕΚΑ, Δασαρχείου Πεντέλης, Περιφέρειας Αττικής, δήμων Σπάτων, Μαρκοπούλου , Κορωπίου και άλλων αρμοδίων, που έτσι βολεύονται και θησαυρίζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου