Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Σήμερα 5η Ιουνίου 2024, Διεθνής Ημέρα Περιβάλλοντος …

Ολόκληρος ο πολιτισμένος Πλανήτης κινητοποιείται με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται το Περιβάλλον και τα οικοσυστήματά του, εξαιτίας των σχεδίων και έργων που αποσκοπούν στη κακώς εννοούμενη ανάπτυξη.

Στην Ελλάδα, κυριαρχούν οι μεγαλοστομίες και τα μνημόσυνα, αλλά στην πράξη το πολιτικό σύστημα παραμένει αναίσθητο στα σχέδια, έργα και προγράμματα που καταλήγουν να πληγώνουν και να επιβάλλουν καταστρεπτικές ενέργειες εις βάρος του Περιβάλλοντος και της Μάνας Φύσης.

Ακολουθεί το κείμενο που συντάξαμε στην προσπάθεια να πληροφορήσουμε για το εχθρικό και περιβαλλοντοκτόνο κατ΄ ευφημισμό αντιπλημμυρικό Ερασίνου, που βρίσκεται από το 2020 σε φάση εκτέλεσης. Κάντε κλικ εδώ για να το διαβάσετε …

Ευχόμαστε όλοι οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν τη σημασία του Περιβάλλοντος και της Φύσεως και να ενεργοποιηθούν για την ανάδειξη και την προστασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου