Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ράδιο «Κ»: Πού θα βρούμε νερό με τη συνεχιζόμενη ανομβρία; …

 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ συζητά με τον ΓΓ Υδάτων κ Πέτρο Βαρελίδη.

Ο κ. Βαρελίδης είναι και αυτός ένας από τους εχθρούς του Ερασίνου και υποστηρίζει τις απόψεις της κυβέρνησης, δια του τιτάνα της πολιτικής τέως υπουργού Υποδομών κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή (βλέπετε τραγωδία Τεμπών) και οπαδού της οχετοποίησης όλων των ρεμάτων της Ανατολικής Αττικής πρωτίστως και όχι μόνον.

Ο κύριος μου φαίνεται οπαδός των εργολάβων και όχι της Οικολογίας, του Περιβάλλοντος και της λογικής. Κάποια εντολή θα έχει.

Ακούστε τη συζήτηση - κάντε κλικ εδώ -  και θα αντιληφθείτε το ποιον του δημόσιου ανδρός.

Δεν ακούσαμε να μας λέει πολλά για την αξιοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων, πρακτική που εφαρμόζεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, πλην Ελλάδος. Αλλά εδώ στην Ελλάδα θα ασχοληθούμε με το θέμα μόνον όταν θα είναι έτοιμοι οι εθνικοί εργολάβοι και έχουν καταστρώσει τα σχέδια εκμετάλλευσης και αυτών των δραστηριοτήτων υπέρ των συμφερόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου