Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Να προστατευτούν οι πεζοί στον παραλιακό δρόμο Χαμοληάς … (συνέχεια)

Με μεγάλη μας χαρά λάβαμε στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 απαντητική επιτολή από το ΓΓ Υδάτων & Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Βαρελίδη. Ιδού …

______________________________________

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ <ggenvr@ypen.gr> 

27 Σεπ 2022, 2:56 μ.μ. (πριν από 18 ώρες)

προς εγώ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
Καλησπέρα σας κε Σωτηρίου,

Η αρμοδιότητα της συντήρησης των δρόμων & των πεζοδρομίων, της σήμανσης των οδών και της συντήρησης της φύτευσης στα πεζοδρόμια, ανήκει στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Επιπλέον, η περιοχή που σημειώνεται στο άρθρο, εμπίπτει στο αναθεωρημένο τον Ιούλιο του 2022, ΓΠΣ Δ. Μαρκοπούλου και στη ΖΟΕ Μεσογείων με χρήση Ζώνης Β3- Αττικό Πάρκο (αρμοδιότητα ΓΓΧΣ&ΑΠ.) .

Με εκτίμηση,

Ιδιαίτερο Γραφείο Γενικού Γραμματέα

Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Λ.Μεσογείων 119,

ΤΚ 11526 Αθήνα

Τ.: 2131513849, 3852

E.: ggenvr@ypen.gr

________________________________

Αλλά και πάλι κανένας δε κάνει τίποτε. Εμείς δε ζητήσαμε να μάθουμε ποιος είναι αρμόδιος, αλλά ζητήσαμε από τους αρμοδίους να επιληφθούν του θέματος.

Άρα και πάλι μια τρύπα στο νερό, ενώ δεν είμαστε σίγουροι ότι ο δήμος και οι άλλοι εμπλεκόμενοι θα απαντήσουν ή καλλίτερα θα αναζητήσουν την ενδεδειγμένη λύση.

Άρα και πάλι στο μηδέν …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου