Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γεωργίου Αρβανιτίδη στο Βιότοπο Βραυρώνος …

Ο βουλευτής κ. Αρβανιτίδης, αρμόδιος του κόμματος στα θέματα Περιβάλλοντος, ανταποκρίθηκε τελικά στις προσκλήσεις που του απηύθυναν οι κάτοικοι της Χαμοληάς Δημήτριος Σωτηρίου και Αντριάνα Κώτση, να επισκεφτεί το απαράδεκτο και καταστροφικό αντιπλημμυρικό έργο του Ερασίνου. Η επίσκεψη περιορίστηκε στα έργα εντός τα Βιότοπου Βραυρώνος. Ο κ. βουλευτής συνοδεύονταν από τους κκ. Γιώργο Αποστολόπουλο, επικεφαλής Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Βασίλειο Βώκο, επιστημονικό συνεργάτη.

Η μεγάλη εμπειρία ου κ. Αρβανιτίδη ως δήμαρχου, βουλευτή, επιχειρηματία, δημοσίου ανδρός και ενεργού πολίτη του επέτρεψαν αμέσως και χωρίς υποδείξεις να αντιληφθεί ότι το έργο γίνεται μόνον και μόνον για να διευκολυνθεί η αστικοποίηση της περιοχής. Ο χρόνος βέβαια είναι άγνωστος και εξαρτάται από τις σκοπιμότητες και τις εκλογικές επιλογές των κυβερνήσεων.

Ιδού μερικά πειστήρια της επίσκεψης:





Ο κ. βουλευτής υποσχέθηκε και νέα επίσκεψη μόλις το πρόγραμμά του το επιτρέψει.

Θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου