Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: “Να παραιτηθεί ο Δήμος από την παρέμβαση υπέρ του Υπουργείου στο ΣτΕ για το Μεγάλο Ρέμα” …

Παραίτηση του Δήμου από την παρέμβαση υπέρ του Υπουργείου στο ΣτΕ για το Μεγάλο Ρέμα- Αυτό καλεί τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής να ψηφίσουν η “Γη & Ελευθερία”. 


Μπορείτε να διαβάσετε την είδηση, κάνοντας κλικ εδώ …

Θαυμάζουμε τους πολλούς πολίτες της Ραφηνας για την οργάνωσή τους και τις πρωτοβουλίες τους εναντίον της οχετοποίησης του Μεγάλου Ρέματος της Ραφήνας. Έχουμε ειλικρινείς επαίνους και για την ακάματη, ενεργητική και ελπίζουμε τελικά αποτελεσματική ηγέτιδα των σχετικών κινήσεων υπέρ του Περιβάλλοντος, της Οικολογίας και της Λογικής, κα Εμμανουέλα Τερζοπούλου. 

Η επιτελική κυβέρνηση εξαγοράσει ψήφους κατοίκων της Ραφήνας και άλλων παραποτάμιων εκτάσεων που μετράει με τις πολιτικές της σε οικόπεδα, εναντίον όλων των νόμων προστασίας του Περιβάλλοντος, συμβάσεων που εχει υπογράψει και των δεσμεύσεων της ΕΕ. Αδιαφορεί για το μέλλον των Ελλήνων μια και δε θα είναι παρούσα μετά από χρόνια όταν θα αποκαλυφθούν ανάγλυφα οι συνέπειες των εγκληματικών πολιτικών της. 

Ο χορός των επιθέσεων άρχισε το 2020 με το ξεπάτωμα του αρχαίου γλυκού ποταμού Ερασίνου και εστιάζεται προς το παρόν στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας γιατί η εργολαβία της  τυχοδιωκτικής συμπεριφοράς εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΑΤ, είναι πολύ μεγάλη (περισσότερα από 100 εκτμ. €). 

Να περιμένουμε να επικρατήσει η λογική; Μάλλον θα πεθάνουμε περιμένοντας, εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα. Και από κοντά το ΣτΕ με τις κοντόφθαλμες και ακατανόητες αποφάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου