Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου Μαρκοπούλου στις 18 Ιουλίου 2024 …

Μας πληροφόρησαν και διαβάσαμε την Ημερήσια Διάταξη της Συνεδριάσεως και αντιλαμβανόμαστε ότι ο δήμος βρίσκεται ενώπιον πολύ σημαντικών αποφάσεων.
 
Οι εισηγήσεις του δημάρχου κ. Κ. Αλλαγιάννη είναι θετικές υπέρ της ανάθεσης στην ΕΥΔΑΠ των δυο πολυσυζητημένων και αναγκαίων έργων του δήμου, του αποχετευτικού και της υδροδότησης. Βλέπετε Αποχέτευση Πόρτο Ράφτη και Υδροδότηση Μαρκοπούλου .

Πιστεύουμε ότι η ΕΥΔΑΠ δεν έχει κανένα ενδιάφεραν για το δήμο Μαρκοπούλου. Ενδιαφέρεται μόνον για να μην υπάρξουν αντιρρήσεις, προσκόμματα και προσφυγές στο ΣτΕ για το έργο μεταφοράς προς επεξεργασία των λυμάτων του παραλιακού μετώπου των δήμων Σαρωνικού και Κρωπίας στο ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας με έξοδο/διάθεση στον υποθαλάσσιο αγωγό Χαμοληάς. 

Σχεδιάζουμε να παρευρεθούμε στη συνεδρίαση και να διατυπώσουμε τις απόψεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου