Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Οι πολίτες εγκλωβισμένοι, τα έργα προχωρούν ...

 Η κυβέρνηση δια της Πολιτικής Προστασίας δε μας επιτρέπει να πάμε στη δεύτερη κατοικία μας για να τη φροντίσουμε και να κάνουμε τυχόν απαραίτητες εργασίες π.χ. στο κήπο. 

Υποδείξαμε λύση αλλά κατά την προσφιλή τους μέθοδο δεν απαντούν και φέρονται τους πολίτες ως ενοχλητικούς άχρηστους ,που είναι καλοί μόνον να πληρώνουν όποιο φόρο θέλει να επιβάλλει η λαοπρόβλητος. 

Την Παρασκευή 11/Δεκ/2020 12:52 μμ. στείλαμε το ακόλουθο μήνυμα 

Προς: Νικόλαος Χαρδαλιάς ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ+19 άλλοι
Αξιότιμοι,

Είχαμε προτείνει τον Απρίλιο του 2020, να μελετήσετε τη δυνατότητα μετάβασης των πολιτών στο δεύτερο σπίτι αν διαθέτουν,, για λόγους, προστασίας, συντηρήσεως και ελέγχου. Δείτε την στο https://simpleandclear.blogspot.com/2020/04/blog-post_88.html. Δε μας απαντήσατε και δεν την υιοθετήσατε.

Επανήλθαμε  στις 7 Νοεμβρίου 2020, https://simpleandclear.blogspot.com/2020/11/blog-post_20.html,  αλλά και πάλι σιωπή.

Σας παρακαλούμε πολύ να τη μελετήσετε και περισσότερο λόγω μεγάλων περιορισμών και εορτών.

Ακούμε μεγάλα λόγια., αλλά απουσιάζει η ουσία ...

αλλά δεν πήραμε ακόμα απάντηση. Θα μας θυμηθούν βέβαια παραμονές εκλογών. 

Ως τότε αδέλφια, συνιστούμε ψυχραιμία και ευχόμαστε κουράγιο .

Παραθέτουμε φωτογραφίες της 16ης Δεκέμβριου που κάποιος πολίτης μπόρεσε να καταγράψει. Η πρόοδος του έργου σε σχέση με άλλες παλαιότερες είναι εμφανής, όπως και η μεγάλη παρέμβαση στο περιβάλλον. Το οποίο αποκλείεται να αποκαταστήσει ο εργολάβος. Φυσικά ο δήμος καθεύδει τον ύπνο του δικαίου.




Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου