Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Μην παίρνεις δίκιο ορφανού, ούτε τόπο ποταμού ...

Πρόκειται για παροιμία που εμείς τουλάχιστον δεν τη γνωρίζαμε, αλλά είναι και εξαιρετικά επίκαιρη.

 

Φυσικά ο λόγος για το δίκιο του Ερασίνου και το θλιβερό έργο που δυστυχώς προωθεί η επιτελική κυβέρνηση του εκσυγχρονιστή πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Έχουμε μιλήσει και άλλες φορές για το θέμα αυτό. Έχουμε γράψει πολλές φορές σε κυβερνητικούς υπουργούς και άλλα στελέχη. Άκρα του τάφου σιωπή. Καμία αντίδραση, Κανένας σεβασμός στους πολίτες.

 

Αντί να μιλήσουμε εμείς προτείνουμε να ακούσετε την εκπομπή του ραδιοφώνου της ΕΡΤ στην εκπομπή  

''Σαν τον Οδυσσέα...'', 20/2/2021, ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΕΡΑΣΙΝΟΣ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ - ΡΕΜΑ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ Β'

 του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2021. 

Μας προξενεί θλίψη και απογοήτευση ότι κανένας κάτοικος της περιοχής Βραυρώνος (3 μικροί Οικισμοί, 2 αυθαιρέτων και προφανώς εσχάτως νομιμοποιηθέντων, και ένας εντός Σχεδίου Πόλεως), δεν έχουν εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για το οικολογικό παρόν και μέλλον της περιοχής. Σημειωτέον ότι και οι 3 βρίσκονται εντός της περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος και η όλη περιοχή προστατεύεται από το ΠΔ 199 του 2003, περί Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου.  

Θα υπάρξει και συνέχεια το επόμενο ή μεθεπόμενο Σάββατο στην ίδια εκπομπή. Θα ενημερώσουμε μόλις μάθουμε πότε θα παρουσιαστεί η επόμενη εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου