Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Το αντιπλημμυρικό εργο Ερασίνου ξεκίνησε παρά την απόφαση του ΣτΕ ...

Μπορείτε να δείτε στις επισυναπτόμενες φωνογραφίες (χθεσινή επίσκεψη στην περιοχή που θα κατασκευαστεί φράγμα), ότι τα έργα στο ρέμα του Ερασίνου έχουν ξεκινήσει, ήδη.

Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες που έλεγαν ότι ο εργολάβος, ο δήμος, η Περιφέρεια, το υπουργείο Υποδομών, το υπουργείο Περιβάλλοντος, η Αρχαιολογία, η Αστυνομια και οι άλλες (να τις πούμε πλέον σκοτεινές δυνάμεις;) δεν θα περιμένουν το Προεδρικό Διάταγμα για την οριοθέτηση του ρέματος, όπως αποφάσισε το ΣτΕ (βλέπετε προηγούμενες αναρτήσεις).

Έφθασε πλέον η στιγμή να γίνουν νομικές κινήσεις, όχι μόνο εναντίον αυτών στους οποίους επιδόθηκε σχετικό εξώδικο, αλλά και εναντίον του δήμου για διευκόλυνση, ίσως και της Περιφέρειας η οποία έχει εγκρίνει τη σχετική μελέτη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου