Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Παίρνει πολύ χρόνο αλλά κάτι γίνεται ...

Μας πληροφόρησαν  από την ΕΥΔΑΠ ότι υπάρχουν πλέον αναρτημένα στοιχεία  που πρέπει να ενδιαφέρουν τους πολίτες, σχετικά  με το αποχετευτικό της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε αν θέλετε το ΕΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ.

Πρόκειται μας είπαν να ακολουθήσει και η δημιουργία ιστοσελίδων σχετικά με το πολύ μεγάλο έργο του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας - Παιανίας, που βαίνει προς ολοκλήρωση μετά περιπέτεια σχεδόν είκοσι χρόνων.

 Θα πρόκειται για την υλοποίηση προτάσεως του Δημήτριου Σωτηρίου προς το σύμβουλο επικοινωνιακών θεμάτων ης ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνο Νοδάρα, σχεδόν ένα έτος μετά.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι καλό και να είναι ένα βήμα εξομάλυνσης των σχέσεων ΕΥΔΑΠ και των πολύ κακώς μέχρι σήμερα πληροφορημένων κατοίκων της Ανατολικής Αττικής.

Αλλά και πάλι Ελληνικοί σχεδιασμοί.

 Καμιά διαβούλευση με τους κατοίκους πριν αποφασιστούν τα έργα. Καμιά πληροφόρηση των κατοίκων για το παρεχόμενο των μελετών, επτασφράγιστα μυστικά οι μελέτες, και τα τεχνικά δελτία των έργων. καμιά πληροφόρηση για τα χρονοδιαγράμματα, τις διεργασίες σχεδιασμού, ανάθεσης και υλοποίησης των έργων, καμιά σοβαρή πληροφόρηση για τις δαπάνες, τους χρηματοδότες, το απαραίτητο προσωπικό, τους μηχανισμούς ελέγχων και την αντιμετώπιση τυχόν καταστάσεων κρίσεως στις σχεδιαζόμενες μονάδες.

Θα μπορούσε να γράψει κανείς πολλά ακόμα, Το δίδαγμα είναι ότι στην Ελλάδα κάποιοι κάνουν ότι θέλουν και σερβίρουν κάποια στιγμή το τι έχει αποφασιστεί και γίνεται ως θεόσταλτο, αγνώστου τελικής δαπάνης ευεργέτημα προς τους πληβείους, υποκείμενα όντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου