Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Προκλητική ανωμαλία: Το ξεπάτωμα του αρχαίου μικρού ποταμού Ερασίνου λαμβάνει τραγικές διαστάσεις … (αναδημοσίευση)

 Αναδημοσιεύσουμε από το Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά https://simpleandclear.blogspot.com/ 

Και όλα αυτά με τις ευλογίες πολλών υπουργών της κυβερνήσεως (χωρίς να απαλλάσσονται και όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του τέως ανωτάτου δικαστικού και αντιπροέδρου της κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Πικραμμένου).

Όσοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται στην Ανατολική Αττικής και ειδικότερα στο δήμο Μαρκοπούλου, μπορούν να επισκεφθούν το Ημερολόγιο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στη δ/νση https://attikoparko.blogspot.com/ και να παρακολουθήσουν το δράμα της εσκεμμένης καταστροφής του Περιβάλλοντος και να θαυμάσουν τα έργα του υπουργείου Υποδομών που καταστρέφουν την περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος και το Βιότοπο.

Προσπαθώντας να βρούμε ερείσματα στην ΕΕ, για να αποτραπεί το μοιραίο και να πείσουμε τους αρμοδίους να σταματήσουν το αποτρόπαιο έργο, καταφύγαμε και στον Επίτροπο Περιβάλλοντος της ΕΕ κ. Virginijus Sinkevičius. Στο Ημερολόγιο μπορείτε να δείτε την αρχική επιστολή μας και την απάντηση του κ. Επιτρόπου.

Τη θεωρήσαμε υπεκφυγή και πολιτική «νίπτω τας χείρας μου» και έτσι μας υποχρέωσε να του αποστείλουμε την επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε αμέσως μετά.

Επιστολή προς τον Επίτροπο Περιβάλλοντος της ΕΕ κ. Virginijus Sinkevičius

Φυσικά και δεν περιμένουμε τίποτε!

Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να αποφύγουμε την οικοπεδοποίηση της περιοχής, η οποία επιχειρείται κατά την άποψή μας μέσω του άθλιου αντιπλημμυρικού Ερασίνου και παρά το Νόμο 4559/2018 και το ΠΔ αρ. 199/2003 που το απαγορεύουν.

Δείτε και τα σύντομα βίντεο Ξεπατώνω το Βιότοπο 1  και Ξεπατώνω το Βιότοπο 2 της 9ης Δεκεμβρίου 2021   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου