Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αθηναϊκά Ποτάμια» της ΡΟΗ στον ΙΑΝΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2023 …

Η αλήθεια είναι ότι το μάθαμε πολύ αργά. Αλλά έστω και τώρα το θέμα είναι ενδιαφέρον.
 
Η Ανακοίνωση:

Ζωντανή μετάδοση στις 19 Δεκ 2023 #IANOS

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Αθηναϊκά Ποτάμια». Μία ιστορική και γεωγραφική περιήγηση στο άγνωστο παρελθόν της πόλης. Μία συζήτηση για την επιστροφή των «δρόμων του νερού» στην επιφάνεια. Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Αποστολόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, π. Αντιδήμαρχος Πρασίνου. Χριστίνα Φίλιππα, Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτών Υπέρ των Ρεμάτων "ΡΟΗ" Μαρτίνος Γκάιτλιχ, Περιβαλλοντολόγος-Υπεύθυνος Πολιτικής Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταρείας Γιώργος Δημητρίου, Αρχιτέκτονας, Επικεφαλής Οικολογικής Συμμαχίας για την Περιφέρεια Αττικής Χαιρετισμό θα απευθύνει ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας. Δείτε περισσότερα: https://bitly.ws/35Zmi Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της εκδήλωσης στο

https://www.youtube.com/live/7XHvcY8TTy4?si=K2d0Sc2PGehUNAXm

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην εκδήλωση έλαβε μέρος ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων για το Περιβάλλον κ. Γ. Αποστολόπουλος και υπήρξε και μήνυμα του δημάρχου κ. Χάρη Δούκα. 

Λέτε ο μικρός αρχαίος γλυκός Ερασίνος να βρήκε ένα νέο σύμμαχο; Ας το ελπίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου