Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος να μετασχηματιστεί σε ένα Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο …

 Οι πρώτες αναφορές σε ένα τέτοιο έργο έγιναν τη δεκαετία του 2000. Ωστόσο όλο το υλικό που είχαμε παρουσιάσει βρίσκονταν σε ειδικές ιστοσελίδες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνων και μετά την αφυπηρέτηση του εμπνευστή τη ιδέας (αν. καθ. Δημητρίου Σωτηρίου) δυστυχώς έπαψαν να είναι λειτουργικές και άρα προσβάσιμες.
 
Την περίπτωση που οι τοπικοί και όχι μόνον παράγοντες της δημοσίας ζωής εκδήλωναν ενδιαφέρον για τη δημιουργία του Ασκληπιακού Πάρκου Βραυρώνος, θα δίδονταν  έμφαση στον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Κοινωνική Αλληλεπίδραση, ενώ ο τέταρτος παράγων η Υγεία, θα υπηρετούνταν αυτομάτως με την παρουσία των πολιτών/επισκεπτών σε ένα ειδυλλιακό και άκρως ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.
 
Πληροφορίες για το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών μπορεί να αντλήσει κανείς από τις ιστοσελίδες του Πάρκου
 
Ορισμένες σχετικές πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης μπορούν να αντληθούν επίσης από αυτούς που έχουν πραγματικό ενδιαφερον και υπομονή από τα Ημερολόγια ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος, Απλά και Κατανοητά, Οικισμός Πολυτεχνείου και Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με το κ. Δημήτριο Σωτηρίου στη ηλ. δ/νση dimitriososotiriou2@gmail.com.
 
Προτείνουμε να διαβασετε ένα παραμύθι για το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών, με τίτλο «Αθήνα εις Υγείαν». Δε θα σας κουράσει και ελπίζουμε να το βρείτε ενδιαφέρον.
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον θα ακούσουμε και τη γνώμη σας θετική ή αρνητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου