Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ο καιρός βελτιώνεται το ξήλωμα επιταχύνεται …

Τη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 επισκεφθήκαμε εκ νέου τα έργα του υπουργείου Υποδομών που ξεπατώνουν την περίοδο αυτή το Βιότοπο Βραυρώνος. 

Παρατηρήσαμε μεγαλύτερη κινητικότητα και μεγαλύτερη δραστηριότητα στο θέμα των ανασκαφών στα σημεία που οι εκσκαφές αποκάλυψαν (ΣΣ: Στον πολιτισμένο κόσμο οι ανασκαφές προηγούνται και οι εκσκαφές έπονται!) την ύπαρξη αρχαίων καταλοίπων. Υπάρχουν δυο σημεία στα οποία διενεργούνται ανασκαφές και στο νένα το δυτικότερο μάθαμε ότι αποκαλύφθηκε αρχαία κάμινος. 

Ο εργολάβος έχει βρει το ρυθμό του με τα χωματουργικά τα οποία φαίνεται ότι είναι και τα ευκολότερα και τα αποδοτικότερα σε χρήμα. 

Παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει καμιά πινακίδα πληροφόρησης για το έργο – προφανώς και κατά την ΕΕ παρανόμως – και μπορείτε να δείτε την οργάνωση και τον επαγγελματισμό του εργολάβου στη φωτογραφία με τη στήριξη πληροφοριακής πινακίδας. Μεσαίων! 

Υπάρχουν και δύο φωτογραφίες ίσως οι τελευταίες, του φυσικού Ερασίνου. 

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου