Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Με αφορμή τη είδηση … για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού …

Η είδηση: Με μία καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «για το ύψιστο στοιχείο της φύσης που δεν μπορεί να λείπει από τη ζωή μας» γιορτάζει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «κάθε χρόνο, η  Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου) είναι μία ακόμη ευκαιρία να στοχαστούμε γύρω από το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης».

Και μείς τι κάνουμε στην Ανατολική Αττική και το Βιότοπο Βραυρώνος εντός της περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος;

Ξεπατώνουμε τον ποταμό Ερασίνο, καταστρέφουμε τα υδάτινα οικοσυστήματά του και ανασκολοπίζουμε τον Βιότοπο. Και οι δυο αδιατάρακτοι σχεδόν επί χιλιάδες χρόνια.

Εύγε στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση, τους αρμόδιους, τη Δικαιοσύνη, τις Ανεξάρτητες Αρχές και όλους όσους είτε σιωπούν είτε συμβάλλουν στο περιβαλλοντικό έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου