Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΕΥΔΑΠ σε ρόλο Πινόκιο της επεξεργασίας λυμάτων και το δράμα των νομιμοφρόνων πολιτών …

 Διαβάζουμε …

 5. «Συλλογή και επεξεργασία αστικών λυμάτων παραλιακής ζώνης Δήμου Σαρωνικού και Δήμου Κρωπίας και Επαναχρησιμοποίηση – Διάθεση επεξεργασμένων εκροών»

Κατά την αρχική φάση λειτουργίας του έργου πρόκειται να εξυπηρετηθούν 73.000 κάτοικοι.

Εκπονήθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου. Η Οριστική μελέτη του έργου εντάχθηκε προς συγχρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΥΔΑΠ συντάχθηκαν τα Τεύχη Δημοπράτησης και τον Μάρτιο 2023 προκηρύχθηκε η διαγωνιστική διαδικασία ανάθεσής της.

Ορόσημα υλοποίησης του έργου:

Σε εξέλιξη η συνεργασία με την ομάδα JASPERS για τη σύνταξη του φακέλου αιτήματος χρηματοδότησης της κατασκευής του έργου.

ΣΤΑΔΙΟ: ΜΕΛΕΤΗ (πηγή ΕΥΔΑΠ , αντιγραφή 22/09/2023)

Πως δόθηκε για διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς η ΜΠΕ, από  9 Αύγουστου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, όταν διαβάζουμε τα παραπάνω;

 Υπάρχουν άραγε λόγια για να απαντήσει κανείς; Η διαπλοκή, η παρανομία, η καταπάτηση κάθε κανόνα και νόμου και η προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στη λογική κάθε νομιμόφρονα πολίτη και θεσμού αυτής της χώρας είναι πλέον καθημερινότητα και ευτελισμός της δημοσίας ζωής. Αποδεικνύεται ότι η «Δικτατορία της Δημοκρατίας©» είναι επίσημη αναγνώριση ενός παραλόγου καθεστώτος και έχει ως αποτέλεσμα τη κατάθλιψης που βιώνουν οι νομοταγείς πολίτες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου