Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Μια μάλλον καλή εξέλιξη, αλλά χρειάζονται περισσότερα ...

Έχει αποκατασταθεί μια καλή επικοινωνία με την Εταιρεία OneTeam (www.oneteam.gr) που έχει αναλάβει για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ τις δημόσιες σχέσεις της με κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα στις περιοχές στις οποίες θα αναλάβει τη διαχείριση της λειτουργίας των Κέντρων επεξεργασίας λυμάτων.

Δυστυχώς οι πρόεδροι των τριών άμεσα ενδιαφερομένων Οικισμών της περιοχής Βραυρώνος - Χαμοληάς (Πολυτεχνείου, Αρτεμης και Νέα Βραυρώνα) δε δέχτηκαν να ενημερωθούν από τεχνικούς της ΕΥΔΑΠ σχετικά με τα σχέδια επεξεργασίας λυμάτων στην Ανατολική Αττική, την προετοιμασία της ΕΥΔΑΠ εν όψει της λειτουργίας του ΚΕΛ Κρωπίας - Παιανίας (ΚΕΛΚΠ) και των ενεργειών προς υλοποίηση και των ΚΕΛ όμορων του Μαρκοπούλου δήμων.

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα συγκεντρώσει δεν μας ικανοποιούν όπως θα έπρεπε και είμαστε της άποψης ότι οι επαφές δεν πρέπει να σταματήσουν αλλά αντίθετα να ενταθούν περισσότερο και αποτελεσματικότερα.

Ο εκπρόσωπος της Εταιρίας ΔΣ κ. Κωνσταντίνος Νοδάρας μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα η ΕΥΔΑΠ θα θέσει σε λειτουργία ειδικές ιστοσελίδες προς πληροφόρηση του ενδιαφερομένου κοινού. Θα πρόκειται για την υλοποίηση της προτάσεώς μας που καταθέσαμε στην πρώτη επαφή μας με την εν λόγω εταιρία. Αναμένουμε.

Δυστυχώς σιωπή επικρατεί και στο δήμο Μαρκοπούλου σχετικά με το θέμα της μεταφοράς και επεξεργασίας των λυμάτων του παραλιακού μετώπου του δήμου Σαρωνικού στο ΚΕΛΚΠ. Πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου