Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Η απάντησή μας στην Επίτροπο κα Ελίζα Φερέιρα για το αποχετευτικό ...

Στις 8 Οκτωβρίου αποστείλαμε στην αρμοδία Επίτροπο για θέματα αποχέτευσης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως κας Ελίζα Φερέιρα την απάντησή μας στη επιστολή της1ης Οκτωβρίου 2020, προς την ταπεινότητά μας.

Έχουμε την εντύπωση ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα δεν πληροφορούν τις Βρυξέλλες με τα πραγματικά στοιχεία (κάτι που γίνονταν κατά κόρον στο παρελθόν. αλλά και σήμερα το σύστημα πάσχει), αλλά φαίνεται ότι και οι Βρυξέλλες δεν απαιτούν από αυτούς που χρηματοδοτούνται αδρά να είναι συνεπείς, και να παρέχουν χωρίς ενδοιασμούς και υστεροβουλία όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Και μάλιστα με τρόπο διαφανή, έγκυρο, άμεσο, ενδεδειγμένο και σύγχρονο.

Διαβάστε την απάντησή μας εδώ ...

Περιμένουμε τις δικές σας  παρατηρήσεις, σχόλια και τυχόν υποδείξεις.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι δεν εκδηλώνεται κανένα ενδιαφέρον είτε από πολίτες είτε από το δήμο Μαρκοπουλου είτε από άλλους "φωνακλάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου