Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Απάντηση των Βρυξελλών σε αίτημά μας ...

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 απευθύναμε ερωτήματα σχετικά με την πορεία των έργων του ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας στην αρμοδία Επίτροπο κα Ελίζα Φερέιρα. Η επιστολή έγινε γιατί αγανακτήσαμε ερωτώντας τους Έλληνες αρμοδίους χωρίς να παίρνουμε ουσιαστικές απαντήσεις.

Την 1η Οκτωβρίου 2002 λάβαμε την απάντησή της.

Διαβάστε την στο Απάντηση Επιτρόπου Φερέιρα και διαμορφώστε μόνοι σας άποψη.

Ασφαλώς και τη κύρια ευθύνη κατασκευής και πληροφόρησης των πολιτών φέρουν οι εθνικές αρχές και οι εμπλεκόμενοι φορείς. Αλλα όταν όλοι αυτοί δε συμπεριφέρονται ως ευρωπαικοί, αλλά αλαζονικά και απαξιωτικά προς τους πολίτες, τότε τι πρέπει αυτοί να κάνουν διεκδικόντας το αναφαίρετο και λογικό δικαίωμά τους;

Και αν υπάρχει τόση δυσκολία ή απροθυμία ή σκοπιμότητα στην πληροφόρησης τότε τι θα πρέπει να περιμένει κανείς σε θέματα συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και την ποιότητα των έργων;


Αν έχετε κουράγιο διαβάστε την ισχύουσα τροποποίηση της ΚΥΑ του 2009  εδώ ,,, που αναφέρει στην 6η παράγραφο μετά το "Αποφασίζουμε" ότι "Στην εγκατάσταση θα οδηγούνται τα λύματα των οικισμών των Δήμων Παιανίας (στο σύνολό του), Κρωπίας (μόνο το μεσογειακό του τμήμα) και του παραθεριστικού οικισμού Χαμολιά".

Ετοιμάσαμε ήδη ένα σχέδιο απάντησης. Εμάς πάντως δε μας καλύπτει η απάντηση της κας Επιτρόπου και θα επιχειρήσουμε να βρούμε άκρη και με τις ελληνικές αρχές και την ΕΥΔΑΠ και τις Βρυξέλλες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου