Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Διαβάζουμε και αγανακτούμε με τις αποφάσεις της διοικήσεως …

Περνούν τα χρόνια αλλά δεν το βάζουν κάτω. Και οι παλιοί και οι νυν. Βάλθηκαν να ξεπατώσουν τον Ερασίνο και να τον μετατρέψουν σε αγωγό ομβρίων προκειμένου να διευκολυνθεί η μελλοντική αστικοποίηση της περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος. Διαβάστε τα επόμενα (τα ανακαλύψαμε στην 1η Σεπτεμβρίου 2024): 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Έγκριση του 2ου διορθωτικού κτηματολογίου της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων που κηρύχθηκε με την υπ’ αρ. Δ25/οικ./1453/14-03-2019 απόφαση Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών (Δ΄ 151) για την κατασκευή του έργου: «Διευθέτηση ρέματος Αγίου Γεωργίου Ανατολικής Αττικής από χ.θ. 0+824 (ανάντι συμβολής Π. Ερασίνου) έως χ.θ. 8+161 (Συμβολή ρεμάτων Καλυβίων και Κουβαρά)» στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής


Και ενώ στα ΜΜΕ έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα θέματα 
λειψυδρίας και μειώσεως των αποθεμάτων νερού και ενώ δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, παρά τα λεγόμενα, τις μεγαλοστομίες και τις υποσχέσεις. Και παρά τους νέους κανονισμούς της ΕΕ για το Περιβάλλον και τα οικοσυστήματα. Η ελληνική δημόσια διοίκηση και η επιτελική κυβέρνηση παραμένουν οι δεδηλωμένοι εχθροί του περιβάλλοντος και θα εξοντώσουν κάθε φυσική έκφρασή τους προκειμένου να ικανοποιήσουν ταπεινά ένστικτα και τάσεις παράλογων πολιτών για εύκολο πλουτισμό μέσω μετατροπής κάθε ελευθέρου χώρου σε ανοικοδομήσιμα οικόπεδα για πολυκατοικίες. Στόχος και μοναδική μέριμνά τους οι ψήφοι στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου