Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Νέα από το έργο κατασκευής του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού ...

Τη 31η Δεκεμβρίου, κάνοντας χρήση της δυνατότητας που παρείχαν οι αρχές για μετακινήσεις και την ευκαιρία επίσκεψης σε φιλικό σπίτι λόγω της Παραμονής του Νέου Έτους 2021, επισκεφθήκαμε και τα έργα κατασκευής του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού διάθεσης στη Χαμοληά. 

Δεν είναι εμφανής σημαντική πρόοδος, ίσως και λόγω περιορισμών εξαιτίας του κορονοϊού, των ημερών αργίας και δε ξέρουμε τι άλλο. 

 



 Και από μαρτυρίες κατοίκων και από τις παρατηρήσεις μας, διαπιστώσαμε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση καλωδίου επί του παραλιακού δρόμου μέχρι σχεδόν και το τέλος των Κατασκηνώσεων ΜΑΡΚΟ, που θα καταλήγει προφανώς στη θέση και εντός κάποιου κτηρίου ελέγχου της λειτουργίας του αγωγού. Λογικά για να ελέγχεται εξ αποστάσεως η λειτουργία και να αντλούνται ελπίζουμε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τη κατάσταση των επεξεργασμένων λυμάτων που θα διοχετεύονται τον αγωγό και στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις δικές μας, μια και κανένας αρμόδιος δεν εμφανίζεται στην περιοχή και κανένας δε θεωρεί σκόπιμο να ενημερώνει συστηματικά τους κατοίκους της περιοχής και το δήμο Μαρκοπούλου για τα έργα και την πρόοδο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου