Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλες ζημιές από βροχοπτώσεις και πλημμυρισμένα ρέματα …

Στις 4 Ιανουάριου 2021 λόγω εντόνων βροχοπτώσεων σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές από πλημμύρες και πλημμυρισμένα ρέματα στις Σέρρες, στο δήμο Αχαρνών (Λεκανοπέδιο), στην Καρδίτσα, στη Σάμο και αλλού.

Χωρίς αιδώ και χωρίς σεβασμό στα φυσικά φαινόμενα τις επιπτώσεις των οποίων επιτείνουν οι ανόητες και προς άγραν ψήφων πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων, οι σημερινοί κυβερνώντες επιμένουν στο πολυδάπανο και χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο αντιπλημμυρικό έργο του Ερασίνου ποταμού στην περιοχή του δήμου Μαρκοπούλου.

Η περιοχή που διασχίζει ο αρχαίος ποταμός είναι αγροτική, χωρίς κατοίκους, λίγες καλλιέργειες και εκβολή σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000, την οποία θα καταστρέψουν τα έργα όπως έχουν σχεδιαστεί από το 2004!, με τεχνολογία που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και μια εικοσαετία.

Βάλτε μυαλό κκ. αρμόδιοι πριν σας πάρουμε με τις πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου