Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Έργα αγνώστου σκοπού, από αγνώστους και άρα μια χώρα χωρίς κανόνες …

Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει έργα χωρίς να πληροφορεί του πολίτες τι είναι το έργο, ποιος το κατασκευάζει, ποιος είναι ο προϋπολογισμός του και πότε θα ολοκληρωθεί; 

Και βέβαια στην Ελλάδα του 2023. Εντός περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000, όπου οι αρχές δεν εμφανίζονται ποτέ, ο καθένας κάνει ότι θέλει, ενημερώνονται μόνον τα φιλαράκια και οι επωφελούμενοι και ποντάρουν όχι στην  αδιαφορία των πολιτών, αλλά στο φόβο τους μη πλέξουν και τους απειλήσουν (τουλάχιστον), τον ωχαδερφισμό των αρχών, την παραλυσία του συνόλου της δημόσιας διοίκησης με κατάληξη «ότι θέλει ο υπουργός στην καλλίτερη περίπτωση ή ότι θέλει κάποιος του περιβάλλοντός του γιατί αυτό τον βολεύει. ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ χαμπάρι κανένας, έτσι τουλάχιστον πιστεύει η πλειοψηφία του κόσμου).

 Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Οι παρατηρήσεις μας: 

·         Ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας;

  • ·         Πως το μηχάνημα κυκλοφορεί χωρίς διακριτικά του ιδιοκτήτη (ιδιώτη ή επιχείρησης);
  • ·         Ποιος άνοιξε τον δρόμο κάθετα στον κεντρικό και ποιος έδωσε την άδεια, για τη διάνοιξη και τη κατασκευή του προφανώς αυθαίρετου στο βάθος και με μόνιμη περίφραξη/μάντρα, εντός περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000;
  • ·         Με ποια άδεια χτίστηκε η πολυτελής διώροφη κατοικία επί του κεντρικού δρόμου και εντός περιοχής ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 (και δεν είναι η μόνη)
  • ·         Υπάρχει δέσμευση για αποκατάσταση του τοπίου και την απομάκρυνση των μπαζών;
  • ·         Είναι ενήμερος ο ΄δήμος Μαρκοπούλου και ο ΟΦΥΠΕΚΑ (μάθαμε ότι η ΕΦΑΑΝΑΤ έχει δώσει άδεια για τα έργα, αλλά δε γνωρίζουμε τι έκανε το Δασαρχείο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου