Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτισμού …

Αποφασίσαμε να στείλουμε επιστολή στο υπουργείο Πολιτισμού, για θέματα που σχετίζονται με το αντιπλημμυρικό Ερασίνου, σε μια προσπάθεια να μας δώσουν πειστικές απαντήσεις γιατί εξακολουθούν με πείσμα και παρά πάσαν λογική να αρνούνται την πραγματικότητα που επιβάλλουν οι Νόμοι, οι Διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και η λογική, σχετικά με την προστασία του Περιβάλλοντος τα απειλούμενε οικοσυστήματα και τους οργανισμούς που ενδιαιτώνται εκεί. Και κυρίως τη καταστροφή της αρμονικής συμβίωσης του αρχαιολογικού χώρου με τον Βιότοπο της Βραυρώνος, που έχει διατηρηθεί αδιατάρακτη επί 3000 και πλέον χρόνια.
 
Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή μας κάνοντας κλικ εδώ …
 
Δεν είμαστε σίγουροι ότι η ηγεσία του ΥΠΠΟΑ και των άλλων φορέων στους οποίους κοινοποιήσαμε την επιστολή μας θα αναγνωρίσουν τα δικαιώματα των πολιτών και θα απαντήσουν επί της ουσίας. Δε το κάνουν ήδη εδώ και 2 χρόνια. Η εμπειρία λέει ότι θα μας περιφρονήσουν για ακόμα για μια φορά, πιστοί στο δόγμα «άφησέ τους να βουρλίζονται και εμείς θα κάνουμε αυτό που θέλουμε». Η λογική της δικτατορίας της Δημοκρατίας στο μεγαλείο της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου