Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)

Αττικό Πάρκο Βραυρώνος (κατά προσέγγιση)
ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (κατά προσέγγιση) περίμετρος 23 Χιλμ., έκταση 22 τετρ. χιλμ 14 Σεπτ 2020. Με κόκκινο ο αγωγός εκβολής του ΚΕΛ, με κίτρινο το υπό κατασκευή υποθαλάσσιο τμήμα του. Η περιοχή μπορεί εύκολα να μετασχηματιστεί σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο (πληροφορίες στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών ...)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η γύρη της αρχαίας οικονομίας …

Ο δρ Ανταμ Ιζμπέτσκι μιλάει στην «Κ» για τα ευρήματα που «αποκαλύπτουν» την ανάπτυξη ενός πρώιμου καπιταλισμού

Αρχαιολογικός χώρος στην Ελευσίνα, μία από τις περιοχές όπου έγιναν γεωτρήσεις για τις ανάγκες της νέας μελέτης. Οι ιστορικές καταγραφές για το εμπόριο στην αρχαιότητα δεν περιλαμβάνουν συνεχή και πλήρη ποσοτικά δεδομένα. Η γύρη λειτουργεί σαν το ημερολόγιο της φύσης. Φωτ. SHUTTERSTOCK

Μπορείτε να διαβασετε ολόκληρο το άρθρο τής εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 12ης Ιανουαρίου 2021, επισκεπτόμενοι την ανάρτηση https://simpleandclear.blogspot.com/2021/01/blog-post_21.html .
Θα εκπλαγείτε με το θέμα και θα ρωτήσετε γιατί τώρα; 

Έχουμε αναρτήσει το θέμα στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, αλλά όχι στο Ημερολόγιο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος. Το κάνουμε τώρα, για λόγους αναφοράς, αλλά  και επιβεβαίωσης για μια ακόμα φορά της σημασίας του αρχαιολογικού χώρου Βραυρώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου